събота, 2 април 2016 г.

Раят зад страха или Как да тренираме вътрешния си дракон




Чували сме, че всичко, което искаме, всичките ни мечти, се намират зад бариерата от страх в нашето същество. Този страх обаче е толкова мутирал от нашето неразбиране какво се крие зад него, че изглежда като Дракон. Но този Дракон не е просто страх. Той представлява нашата вътрешна и неоползотворена съзнателно Сила. Когато тя не е правилно насочена, се обръща срещу нас. Ние самите го позволяваме в несъзнанието си. Затова е нужно да тренираме вътрешния си Дракон. Това е тренировка на Духа. Която винаги трябва да върви ръка за ръка с развитие на Душата, за да не отлетим твърде много, а и за да заземим духовната енергия в материален план тук, на Земята. Това ще отвори вратите на Рая за нас, а и не само за нас. И е наше рожденно право. Правото на един Създател. Правото, което сам си е взел. И в същото време представлява отговорност към природата, и неин великолепен дар за нас. Защото всичко е взаимосвързано.

Затова ако се чувствате вътрешно притиснати от страх, тревожност или каквото и да е неприятно хронично състояние, което ви пречи да летите, а вътрешно подозирате, че го можете, настоящите занятия са точно за вас. С тяхна помощ ще опознаете себе си по-добре, при това по приятен начин, и ще се научите да управлявате потоците енергия в себе си, които се развиват пред очите ви под формата на вашите мисли, емоции и телесни усещания.

Вътрешният ви Дракон е вашата вътрешна сила, ин и ян, плюса и минуса, всичко в Едно. Когато тя е разединена и когато нямаме никаква тренировка над духа си, ние се плашим от нея и него, и така отдаваме силата си за неща, които ако не ни вредят (в най-лошия случай), то не разкриват и вълшебството на автентичния живот, който ни чака, когато живеем от центъра си (в най-добрия). Когато започнем да се опознаваме и да тренираме духа си, ние се обединяваме вътрешно със спойката на любовта, и силата е с нас. Само така душата ни се чувства спокойна да се отпусне и да се разгърне в приключението, което предприема заедно със своя божествен дракон.

Затова ако сте заседнали в бариерата от страх, ако се борите, напъвате, ако развивате излишно волята си, или пък се потискате и подскачате от най-малкия шум на листо, ако бягате и не приемате нищо от това, при нас ще намерите начини как да я прекосите, знаейки какво правите. Развивайки съзнанието си, присъствието си, а редом с това и любовта. Ние се нуждаем от всичките си емоции. Те не са случайно там. А вътрешният ни дракон е най-големият ни съюзник, когато знаем как да го управляваме.

Ако желаете да откриете красотата на собственото си пребиваване, заповядайте, за да летим заедно.

Водещи:  
Елена Шахънска, креативен консултант по личностно осъзнаване и хармонизиране, и автор на книгите “Как да намерим себе си” (2009), “Раят зад страха” (2012) и “Хармония отвъд ума” (2014).
Росица Стакева, консултант по благополучие и сертифициран констелатор, обучаван във Франция лично от Идрис Ладор; специалист по Енергийна Психология и Аюрведа, и член на Френската Федерация по Психогенеалогия.

За контакти и заявка за участие: 0876 004 708, office@oya.bg и на Фейсбук страницата на Оя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар